Over A.J. Clemens bloembollen B.V.

Het bedrijf is gestart in 1968 door Jan en Aad Clemens (A.J. Clemens). Deze twee pioniers verplaatsten zich van de Zuid naar de Noord. Ze begonnen hier met het telen van bloembollen op de gronden achter de duinen in Julianadorp. Gedurende de jaren is het bedrijf overgenomen door Rene Clemens onder de bedrijfsnaam: A.J. Clemens bloembollen B.V.

schuur
bovenaf

Samenwerkingen

Door de jaren heen zijn er vruchtbare samenwerkingen ontstaan. Zo wordt er in de lelieteelt volledig samengewerkt met Zabo Plant B.V. Door deze samenwerking zijn er korte lijntjes tussen afnemer en leverancier wat zorgt voor een mooi, gezond eindproduct. Uniek is ook dat het volledige pakket aan buitenwerk wordt uitbesteed aan de betrouwbare partner: loonbedrijf Firma Konijn. We hechten zeer veel waarde aan langdurige samenwerkingen, een mooi voorbeeld hiervan is ook transportbedrijf Rietvink waarbij we in de beginjaren al vroegtijdig klant waren.

Toekomst

Doordat de volgende generatie zich aandient en we de toekomst zonnig inzien, hebben wij twee jaar terug geinvesteerd in 1500 zonnepanelen. In de toekomst zullen wij ons blijven ontwikkelen om tot een prachtig en gezond eindproduct te komen.

All rights reserved © A.J. Clemens B.V. 2022